با انتخاب دکتر یاوریان به عنوان مربی خود:
قایق بادبانی زندگی خود را در تلاطم امواج روزگار با لذت و اطمینان تا ساحل آرامش مطلوب به پیش برانید.
بعد از فارغ التحصیلی و پیدا کردن یک شغل، مهمترین دغدغه در فرآیند ادامه ی کار، موفقیت در آن است. موفقیت ممکن است از نگاه افراد مختلف متفاوت باشد و هر کسی بسته به نوع نگاه و اهدافش در زندگی، موفقیت را به انواع مختلفی تعریف کند. در هر حال در دنیای رقابتی امروز، موفقیت کاری که حتی ضامن بقای شما در حرفه تان خواهد بود از اموری است که اهمیت بسیاری پیدا کرده است.
به طور کلی اولین چیزی که انتظار می رود از آن آگاهی داشته باشید، آشنایی با مهارت ها و اصول و دستورالعمل های محیط کار است. مهارت ها می تواند حاصل اندوخته شما از رشته ی تحصیلی و یا مطالعات و تجربیاتتان باشد. بهتر است آنها را هر روز تقویت کنید و به روز باشید.
برای موفقیت کاری به دنبال استفاده از ابزارها و تکنولوژی های جدید باشید تا به کمک آن بتوانید کار بیشتری را در زمان کمتری انجام داده و مسیر موفقیت کاری خود را هموار کنید. تقویت کردن مهارت های ارتباطی با دیگران، مذاکره، راهنمایی افراد تازه کار و پرورش روابط میان فردی و قبول مسئولیت های پروژه ای منجر به عملکرد بهتر شما و نهایتا قرار گرفتن در لیست پیشنهادی برای مدیریت در آینده خواهد بود.
گاهی پیدا کردن راهکارهای جدید و یا افزودن یک مورد به رفتارها آنقدر موثر نیست که حذف کردن برخی رفتارها و عادت ها می تواند شما را در کسب موفقیت کاری کمک کند. از جمله رفتارهایی که انتظار می رود حتما آنها را ترک کنید می توان 8 صفت را نام برد:
فهرست مقاله
نباید های موفقیت کاری
1- بهانه گیری و فرافکنی
فرد موفق به جای اتهام زدن به بقیه در موقعیت های شکست یا عدم موفقیت کاری ، به واکاوی رفتار و عملکرد خود می پردازد و خود را می سنجد. او خود را مسئول می بیند و به دنبال اصلاح رفتار خود است، نه مقصر جلوه دادن دیگران.
2- کمالگرایی
واقع بین بودن و در نظر گرفتن ظرفیت ها باعث می شود نقص های احتمالی را بهتر تحمل کنید و به خاطر داشتن تصویری بی نقص از همه چیز، آرامش بیشتری برای رسیدن به اهداف معقول و قابل دستیابی به دست آورد. کمالگرایی بیش از حد نه تنها باعث موفقیت کاری نمی شود، بلکه گاهی باعث هدر رفتن زمان و انرژی می شود که می شد آنها را صرف اهداف جزئی و در دسترس نمود.
با انتخاب دکتر یاوریان به عنوان مربی خود:
قایق بادبانی زندگی خود را در تلاطم امواج روزگار با لذت و اطمینان تا ساحل آرامش مطلوب به پیش برانید.
3- ترس
برای ریسک کردن و برداشتن قدم های بزرگ، مهمترین مانع ترس خواهد بود. ترس باعث می شود شما در جهت رشد و موفقیت کاری خود دست به اقدامات بزرگ نزنید. سعی کنید بر ترس و احتیاط بیش از حد خود فائق آیید.
4- کنترل کردن همه چیز
قطعا برای کنترل کردن همه چیز، به وقت و انرژی و گاهی افراد زیادی نیاز است تا نتیجه مورد نظر حاصل شود. صرف نظر از ناراحتی ها و خستگی و استرس هایی که می تواند به بار آورد. پس اندکی بی خیال بودن به جای کنترل گر بودن می تواند به موفقیت کاری شما کمک کند.
5- تفکر ایستا
اینکه همیشه به هر چیزی از یک زاویه نگاه کنید و آنها را فقط از یک دریچه ثابت پردازش کنید شما را از موفقیت کاری محروم خواهد کرد. چه بسا یک نگاه و تحلیل و طرز فکر جدید که بتواند بحرانی را برای شما حل کند و یا منجر به تحولی عظیم در موقعیت تان گردد.
6- تکیه به شانس
موفقیت نیازمند زمان، تلاش و برنامه ریزی است. تکیه کردن به شانس و این باور غلط که بقیه یک شبه و شانسی به موفقیت کاری رسیده اند فکری بیهوده است.
7- منفی بافی
افراد منفی نگر فقط نیمه خالی لیوان را می بینند و با صحبت های منفی و تفکر های منفی شان انرژی و روحیه خود و دیگران را تلف کرده و از بین می برند. در حالی که تفکر و تلقین های مثبت می تواند اعتماد به نفس، انرژی و توانایی مقابله با بحران ها و موقعیت های سخت را تقویت کند.
8- ناتوانی در نه گفتن
راحتی در ابراز نظر و اعلام مخالفت با درخواست ها و نظرات دیگران باعث می شود شما از موفقیت های خودتان باز بمانید. بیشتر دنباله رو دیگران باشید و حتی گاهی وظایف دیگران را نیز بنا به درخواستشان انجام دهید.
باید های موفقیت کاری
موفقیت کاری مستلزم رعایت برخی نکات است که عمل به آنها پیشرفت شغلی تان را میسر می کند. از جمله این موارد هشت راه حل زیر است که مختصرا آنها را معرفی می کنیم:
1- ابتکار و نوآوری داشتن
کارفرمایان در دنیای رقابتی کسب و کارهای کنونی عموما به دنبال افرادی اندکه ایده های تازه مطرح کنند. قدرت و جسارت بیان و اجرای ابتکارات را داشته باشند تا از این طریق راه حل های جدید را به کار ببندند و فرصت های تازه برای شرکت ایجاد کنند.
2- مشخص کردن اهداف
هر فردی برای رسیدن به اهداف شرکتی که در آن مشغول است و یا اهداف فردی خودش در حال کار کردن است، نه صرفا دست یافتن به مبلغی به عنوان حقوق. تدوین اهداف بلند مدت و سپس تعیین اهداف کوتاه مدتی که در راستای رسیدن به همان اهداف بلند مدت اند شما را در مسیری قرار می دهد که به آهستگی ولی با مداومت به سمت تحقق اهداف تان گام بر می دارید. راهی که سر انجام شما را به مقصد عالی اهداف کلان و مطلوب تان خواهد رساند.
3- پیش بینی کردن نیازها
نیازهای کاری برای پیشرفت و موفقیت کاری و نیز نیازهایی که به بهبود کارتان منجر می شود را پیش بینی کنید تا برای انجام به موقع و موثر کارها پیش از اینکه از شما خواسته شود فکر کرده باشید. با این کار به همکاران و مدیران تان نشان دهید که ذهنیت و نگرش کامل و مثبتی داشته و کارمند زرنگ و فعالی هستید.
4- خودکنترلی و خودارزیابی
هیچ راه حلی بهتر از خود ارزیابی نمی تواند شما را نسبت به نقاط ضعف و قوت و نیز سرعت و میزان پیشرفت و موفقیت در کارتان آگاه کند. شما می توانید اهداف تان را یادداشت کنید و برای رسیدن به آنها راهکارهایی را تعریف کنید. به طوری که بتوانید هر روز و هرهفته عملکرد خود را بسنجید و موقعیت تان را در رسیدن به اهدافتان ارزیابی کنید. نقاط ضعف را پیدا کرده و آنها را رفع کنید و نقاط مثبت را در جهت رسیدن به موفقیت کاری تقویت و تثبیت نمایید.
5- آماده به یادگیری
پیشرفت سریع تکنولوژی و تغییرات بسیار در همه جنبه های زندگی های امروزی ما را بر آن می دارد که روحیه ای انعطاف پذیر داشته باشیم. پس برای موفقیت شغلی باید چیزهایی را که نمی دانیم بیشتر از دانسته هایمان بدانیم تا بخواهیم هر روز مشتاق یادگیری باشیم. به مدیران خود نشان دهید که قابلیت بهبود و اصلاح و پیشرفت خود را دارید، به همه چیز توجه می کنید و همیشه مشتاق یادگیری چیزهای جدید هستید.
6- مقاومت و پشتکار
لاجرم در هر مسیری شکست ها و یا کند شدن هایی وجود دارد که اجتناب ناپذیرند. با این حال افراد موفق کسانی اند که از چنین شرایطی با بهترین عملکرد عبور کنند و شرایط را از سر بگذرانند تا دوباره در مسیر موفقیت و کامیابی قرار بگیرند. شکست ها تجربیاتی را برای شما به بار می آورند که در طی سال ها به گنجینه ای منحصر به فرد برایتان باقی خواهند ماند.
7- باور داشتن به خود و ایده های خود
اگر کسی نسبت به خودش و یا ایده های خودش احساس خوبی نداشته باشد به مرور زمان دچار بی انگیزگی می شود. در حالی که یک فرد موفق باید نسبت به کاری که می کند و یا ایده ای که دارد چنان علاقه داشته باشد که حتی بتواند دیگران را نیز به آن علاقه مند کند. این باور داشتن می تواند دلیل حضور شما را در موقعیتی که قرار گرفته اید، هر روز برایتان توجیه کند.
8- تشکیل یک تیم منسجم
پیدا کردن اعضای مناسب و حرفه ای و در عین حال متعهد و کاری که بتوانید کارها را بر اساس تخصص آنها بینشان تقسیم کنید، علاوه بر بالا بردن کیفیت کاری می تواند همه ی اعضای تیم را در رشد دادن مهارت ها و نشان دادن استعدادهایشان و نهایتا در رسیدن به موفقیت کاری یاری کند.
نهایتا توصیه می شود موفقیت کاری را ابتدائا در درون خود جستجو کنید.موانع و راهکارهای آن را به خوبی تشخیص دهید و به آنها عمل نمایید و در ادامه محیط خود را برای هموار کردن این هدف محیا نمایید. هر روز برای اقدام به این کار بهترین روز برای آغاز است.
با همراهی پیشروان کسب و کار ؛ کشتی بادبانی کسب و کار خود را در تلاطم امواج بازار با انگیزه و لذت تا مقصد مطلوب رهبری کنید.