بیوگرافی مهدی معصومی اصفهانی، مالک شرکت تلاونگ

قایق زندگی  با انتخاب دکتر یاوریان به عنوان مربی خود:

قایق بادبانی زندگی خود را در تلاطم امواج روزگار با لذت و اطمینان تا ساحل آرامش مطلوب به پیش برانید.

داستان زندگی ثروت , موفقیت , بیوگرافی , میلیاردر شدن مهدی معصومی

مهدی معصومی، بنیانگذار شرکت تلاونگ که کارآفرینی را مدیریتی هنرمندانه می‌داند، از داستان زندگی خود می‌گوید. روزهایی که از سختی‌های کار، اشکش درآمده اما پا پس نکشیده است. معصومی از معدود کسانی باشد که معتقد است برای شروع یک کسب و کار، شرط اول صداقت است و بار کج به منزل نمی‌رسد. بهتر است داستان زندگی این کارآفرین را از زبان خودش بخوانید.

مالک شرکت تلاونگ کارآفرینان موفق ایرانی زندگینامه کارآفرینان راز موفقیت راز پولدار شدن پولدار شدن در ايران بیوگرافی میلیاردرهای ایران بیوگرافی ثروتمندان ایران اسامی ثروتمندان ایران اخبار کارآفرینی اخبار صنایع غذایی شروع یک جوان وقتی دبیرستان را تمام کردم، به خاطر انقلاب فرهنگی، دانشگاه‌ها تعطیل بود. در آن زمان در تمامی زمینه‌ها جو انقلابی و موج کار و تولید حاکم بود. یکی از بستگان ما یک مرغداری را بدون مطالعه با دستگاه‌های خارجی خریداری کرده بود. او به پدر و عموهای من مراجعه کرد چون نمی‌دانست باید چه کار کند و به پول احتیاج داشت. آن موقع ۱۸ سالم بود که وارد این کار شدم. کاری بسیار سخت که نیاز به فعالیت زیاد داشت.
کار را که استارت زدیم در‌‌ همان هفته اول بانک آمد و همه سرمایه‌مان را گرفت چون صاحب قبلی بدهکار بود. البته خریدار از این موضوع اطلاع داشت ولی هیچکس فکر نمی‌کرد به این زودی نیاز به پرداخت بدهی‌ها باشد. در نتیجه روزی که کارمان را شروع کردیم، پولی در بساط نداشتیم. البته مجموعه بسیار بزرگی بود و ما تصور می‌کردیم یک مرغداری بسیار مدرن داریم که در این مورد هم کلاه سرمان رفته بود. آن مجموعه ۱۰ سالن بزرگ داشت که فروشنده سر هر کدام از سالن‌ها را تجهیز کرده و نشان داده بود اما بعدا فهمیدیم باقی سالن خالی است. ما ماندیم با گرفتاری‌ها، بدهی‌ها و تجربه و تخصصی که نداشتیم! پدرم در حوزه چاپ فعالیت می‌کرد و شریکم آقای قلمساز تخصصش بازار ساعت و طلا بود. مالک شرکت تلاونگ کارآفرینان موفق ایرانی زندگینامه کارآفرینان راز موفقیت راز پولدار شدن پولدار شدن در ايران بیوگرافی میلیاردرهای ایران بیوگرافی ثروتمندان ایران اسامی ثروتمندان ایران اخبار کارآفرینی اخبار صنایع غذایی مهدی معصومی اصفهانی در خرداد ۱۳۴۲ در تهران و در خانواده ای بازرگان بدنیا امد و از موسسه فرهنگینیکان فارغ التحصیل گردید.
ثروت , موفقیت , بیوگرافی , میلیاردر شدن مهدی معصومی
بلافاصله بعد از اتمام تحصیلات و با توجه به ذات اقتصادی وارد صنعت طیور گردید. او کار خود را در سال ۱۳۶۱ با راه اندازی واحد ۲۰۰ هزار قطعه ای مرغ تخم گذار در منطقه چهاردانگه تهران اغاز و سپس شرکت مرغ گوشتی به ظرفیت ۱۷۰ هزار قطعه در سال ۱۳۶۷ در منطقه کردان را تاسیس نمود.راه اندازی کارخانه تولید مکمل های غذایی طیور «ویتامین و مواد معدنی» در سال ۱۳۷۲ , با تحول در فرمولاسیون و تنوع نژادهای مختلف را می توان نقطه تحول او و همچنین صنعت طیور کشور نامید. در طول خدمات کاری از صدها طرح تحقیاتی در مراکز خصوصی و دولتی حمایت مالی و فنی نموده است که حاصل ان تولید تخم مرغ غنی شده و تولبد انبوه ان در بازار اشاره نمود. او همچنین موسس دانشگاه علمی-کاربردی تلاونگ می باشند. از دیگر فعالیت های اموزشی ایشان را ه اندازی اولین پایگاه جامع اطلاع رسانی در صنعت مرغداری اشاره نمود. او هم اکنون رئیس هئیت مدیره و مدیرعامل چندین شرکت وابسته به صنعت طیور از جمله هولدینگ اقتصادی تلاونگو عضو هیئت نمایندگان دوره هشتم اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران نیز می باشد.
مالک شرکت تلاونگ کارآفرینان موفق ایرانی زندگینامه کارآفرینان راز موفقیت راز پولدار شدن پولدار شدن در ايران بیوگرافی میلیاردرهای ایران بیوگرافی ثروتمندان ایران اسامی ثروتمندان ایران اخبار کارآفرینی اخبار صنایع غذایی شرکت صنایع تخم مرغ تلاونگ با بیش از ۴۰ سال سابقه‌ی فعالیت در صنعت طیور کشور، نخستین واحد تولید تخم‌ مرغ بسته‌بندی شناسنامه‌دار و تخم‌ مرغ مایع کشور است و به‌تازگی نیز موفق به تولید محصولات صنایع تبدیلی پر پایه‌ی تخم‌ مرغ در کشور شده است. گستره‌ی بازار شرکت در ۲۰ استان کشور با بیش از ۱۳۰۰ مشتری و ۲۸ نماینده است و سالانه بیش از ۵۵۰۰ تُن انواع محصولات را روانه‌ی بازار می‌کند. تلاونگ در این سال‌ها موفق به اخذ گواهینامه‌های استاندارد ISO، HACCP، حلال، تندیس سیب سلامت و جایزه‌ی جهانی تخم مرغ بلورین از انجمن تخم‌ مرغ جهانی IEC شده است.

 

 

با همراهی پیشروان کسب و کار ؛ کشتی بادبانی کسب و کار خود را در تلاطم امواج بازار با انگیزه و لذت تا مقصد مطلوب رهبری کنید.

پست قبلیNext Post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

52 + = 56