درباره مولف
فیلیپ کاتلر پروفسور برجسته بازاریابی بین المللی اس. سی جانسون در مدرسه مدیریت کلاگ است. او به عنوان یکی از اندیشمندان بازاریابی پیشرو جهان شناخته شده است. او مدرک کارشناسی ارشد در اقتصاد (1953) از دانشگاه شیکاگو و مدرک دکتری خود را در اقتصاد (1956) از موسسه فناوری ماساچوست (M.I.T.) و درجه افتخاری از 21 دانشگاه خارجی دریافت کرده است. او نویسنده بیش از 57 کتاب و بیش از یکصد و پنجاه مقاله است. او به عنوان مشاوره برای IBM، جنرال الکتریک، سونی، AT & T، بانک آمریکا، مرک، موتورولا، فورد و غیره بوده است. فایننشیال تایمز او را در فهرست 10 متفکر برتر تجارت قرار داد. آن ها کتاب مدیریت بازاریابی او را به عنوان یکی از 50 کتاب برتر تجارت در تمام دوران نقل کرده اند.
نسل سوم بازاريابي از محصول به مشتري و به روح انساني بازاریابی
با وجود این مسایل و سایر تغییرات، نیازمند تفکری دوباره است. مفهوم بازاریابی را میتوان مفهومی تعادلی نشات گرفته از متغیرهای اقتصاد کلان دانست. با تغییر محیط اقتصادهای کلان، رفتار مصرفکننده تغییر مییابد و این امر بازاریابی را نیز به تغییر رهنمون میسازد. در 60 سال گذشته، بازاریابی از محصولمحوری (نسل اول بازاریابی) به مشتریمداری (نسل دوم بازاریابی) تغییر پیدا کرده و امروزه شاهد آن هستیم که بار دیگر در پاسخ به تغییرات محیط در حال تحول است.
ما شاهد گسترش تمرکز شرکتها از محصول به مشتری و از مشتری به مسائل انسانی هستیم. نسل سوم بازاریابی، مرحلهای است که شرکتها از مرحله مشتریمداری به انسانمحوری رسیدهاند، مرحلهای که در آن سودآوری و مسئولیت اجتماعی شرکتها به تعادل رسیده باشد. امروزه شرکتها صرفاً واحدی عملیاتی و خودکفا در بازار رقابتی نیستند، بلکه شرکت با شبکهای از شرکای وفادار شامل کارکنان، توزیعکنندگان، فروشندگان و تامینکنندگان در تعامل و همکاری است. اگر شرکتها شبکه شرکای خود را به دقت برگزینند و اهداف آنها باهم همسو شود و منافع هر یک عادلانه و انگیزهبخش باشد، مجموعه شرکت و شرکایش به قدرتی بزرگ در عرصه رقابت تبدیل خواهد شد.
برای رسیدن به این هدف، شرکت باید مأموریتها، چشمانداز و ارزشهای سازمان خود را با اعضای گروه به اشتراک گذارد تا همگی بتواند در قالب اتحادی موثر به اهداف خود دست پیدا کنند. در این کتاب به تشریح این مسئله خواهیم پرداخت که چگونه شرکت میتواند مأموریت، چشمانداز و ارزشهای خود را برای ذینفعان اصلی خود بازاریابی نماید. شرکت منافع خود را با خلق ارزش برتر برای مشتریان و ذینفعان خود کسب میکند. امید است که شرکتها مشتریان خود را نقطه استراتژیک شروع فعالیت دیده و به تمام جنبههای انسانی، نیازها و نگرانیهایشان توجه داشته باشند.
این کتاب از سه بخش اصلی تشریح شده است. در بخش اول روندهای کلیدی كسبوكار که بازاریابی انسان محور را شکل میدهند به طور خلاصه ذکر شده و اصول نسل سوم بازاریابی، پایه ریزی میشود. در بخش دوم نشان داده میشود که شرکت چگونه میتواند چشمانداز، مأموریت و ارزشهای سازمانی خود را برای هر یک از ذینفعان کلیدی خود شامل مصرفکنندگان، کارکنان، شرکای توزیع و سهامداران بازاریابی کند و در بخش سوم تفکرات شرکتها در پیادهسازی نسل سوم بازاریابی در چند موضوع مهم کلیدی برای حل مسائل جهانی همچون سلامتی، فقر و پایداری محیطزیست و اینکه چگونه شرکتها میتوانند در اجرای مدل كسبوكار انسان محور مشارکت داشته باشند، بیان خواهد شد. در خاتمه و در فصل پایانی، 10 عقیده کلیدی نسل سوم بازاریابی با ذکر مثالهای منتخب از شرکتهایی که این مفهوم را در مدل كسبوكار خود به کار گرفتهاند به طور خلاصه بیان میشود.
کاربرد هوش مصنوعی AI در بازاریابی داده محور (کسب و کار هوشمند) BI
امروزه دانش و ایده می تواند که با نیروی کم، قدرت عظیم تولید کند.
از بین تستها و پرسشنامههایی که برای سنجش افسردگی تهیه شده است، پرسشنامهی افسردگی بک…
از بین تستها و پرسشنامههایی که برای سنجش افسردگی تهیه شده است، پرسشنامهی افسردگی بک…
برای موفقیت خود و معرفی خود به دیگران نیاز دارید که خود را بهتر بشناسید.…
مدل جهانی دیسک DISC در دنیا بهعنوان یکی از معتبرترین ابزارهای ارزیابی، بهبود و توسعه…