بیوگرافی احمد صادقیان (مدیر عامل فرش ستاره کویر یزد- تک ماکارون)

  با انتخاب دکتر یاوریان به عنوان مربی خود:

قایق بادبانی زندگی خود را در تلاطم امواج روزگار با لذت و اطمینان تا ساحل آرامش مطلوب به پیش برانید.

سرگذشت آقای احمد صادقیان

احمد صادقیان در سال ۱۳۳۲ در یک خانواده‌ی تولید کننده در شهر میبد یزد متولد شد. او ۳۶ سال است که در کار تولید فعالیت می‌کند. آقای صادقیان را به پیشکسوت فرش می‌شناسند. او فرزند سوم خانواده است. تحصیلات ابتدایی‌اش را تا کلاس سوم در شهرستان میبد گذرانده است و بعد از آن با خانواده به یزد مهاجرت کرده است و ادامه تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در آنجا تحصیل کرده است.

آقای صادقیان از سال ۱۳۵۷ از طریق «شرکت فرش باستان یزد» که متعلق به زنده یاد پدر و شریکان او بود، با صنعت نساجی آشنا شد و وارد تولید و صنعت شده است. او فارغ التحصیل رشته مدیریت اموراداری و بازرگانی است. آقای صادقیان با راهنمایی‌های مرحوم پدرش کار را پی گرفت و بعد کار را بصورت جمعی با برادران و خواهرانش ادامه داد.

سال‌هایی که او کارش را شروع کرد، سال‌های شروع انقلاب بعد از ان هم شروع جنگی بود که کسی رغبت سرمایه گذاری نداشت. اما مرحوم پدر او اعتقاد خاصی داشت و همیشه می‌گفت: «در هر مرحله‌ای باید تلاش کرد.»

فرصت‌ها را باید شناخت و از آن‌ها استفاده کرد. احمد صادقیان به این اصل اعتقاد داشست و توانست در سال ۵۹ فرش ستاره کویر را تأسیس کند. در حال حاضر فعالیت گروه ستاره کویر به نساجی محدود نمی‌شود. گروه ستاره کویر با پنج کارخانه مدرن شامل فرش ستاره کویر یزد، فرش خاطره کویر یزد، نساجی یزد، رنگرزی یزد و الیاف یزد، امروزه یکی از بزرگ‌ترین گروه‌های صنعتی در صنایع نساجی کشور محسوب می‌شود و محصولات آن در پنج قاره جهان، به فروش می‌رسد.

او بالغ بر ۲۵۰۰ اشتغال مستقیم ایجاد کرده است. احمد صادقیان می‌گوید: «تولید به صرف اینکه من باید صرفه اقتصادی داشته باشم نیست و من اعتقاد دارم کسانی که فقط این نظر را دارند بعد از مدتی دچار مشکل می‌شوند. تولید یک امر مقدس و یک وظیفه است. ما به مردممان دین داریم؛ باید دینمان را ادا کنیم. درحال حاضر تنها راه نجات کشور تولید و صنعت است و این کار می‌تواند مشکلات اقتصادی و معظلات اجتماعی و بیکاری را حل کند.» او با همین اعتقاد بود که در طی ۸ سال جنگ کارش ر ا پیش برد و توسعه داد و همچنان با پشت کارش کارش را ادامه می‌دهد.

آقای احمد صادقیان در سال ۱۳۷۲ در کنار صنعت نساجی وارد صنایع غذایی شد و مجهزترین کارخانه تولید ماکارونی خاورمیانه را بنیاد کرد. با افتتاح شرکت تک ماکارون کشورمان از واردات ماکارونی کاملاً بی نیاز شد، و امکان صادرات آن را نیز یافت. این شرکت امروزه به گروه صنعتی تبدیل شده و علاوه بر ماکارونی، دارای کارخانجات «آردداران»، «صبحانه پیکوتک» و خطوط تولید دیگری نیز است.

او با تأسیس کارخانه دراژه در سال ۱۳۸۵ و شرکت توسعه صنعت لاوان در سال ۱۳۸۹ وارد عرصه شیرینی جات نیز شد. احمد صادقیان به کار صنفی و نهادهای مدنی اعتقاد زیادی داشت و در دهه‌های ۶۰ و ۷۰ نیز، دو دوره به عضویت هیئت رئیسه اتاق بازرگانی یزد انتخاب شد.

  با انتخاب دکتر یاوریان به عنوان مربی خود:

قایق بادبانی زندگی خود را در تلاطم امواج روزگار با لذت و اطمینان تا ساحل آرامش مطلوب به پیش برانید.

احمد صادقیان اولین بار چه موقع مدیر شد؟

احمد صادقیان به صورت رسمی جزء بنیانگذاران ستاره کویر است و از سال ۵۹ مدیریت تشکیلات را در دست گرفته بود. او ۲ تا برادر بزرگ‌تر دارد و همیشه از راهنمای‌های آنان بهره برده است.

سال‌هایی که احمد به دنیا آمد امکانات امروز نبود. در دهه ۴۰ حتی برق هم نبود و در اوایل شب که می‌توانستند چراغ را روشن کنند و چند ساعت بطور موقت برق داشتند.

احمد صادقیان خطاب به جوانان می‌گوید: «ببینید چه امکاناتی در اختیار شما قرار دارد؛ قدر آن‌ها را بدانید. شما به راحتی می‌توانید به دانش دسترسی داشته باشید. امروزه وسایل ارتباط جمعی به شما امکان می‌دهند که به راحتی به دانشی که می‌خواهید دسترسی پیدا کنید. بالای ۴۰ میلیون تحصیل کرده در این مملکت داریم و این قشر تحصیل کرده باید قدر فرصتها را بدانند و آینده خود را بسازند. در برابر کائنات به این عظمت دنیا مانند دهکده کوچکی است که ما باید آن را می‌سازیم. شما می‌توانید فرصتها را پیش بینی کنید.

مهم‌تر از آن، شما می‌توانید فرصت‌ها را بسازید. واقعاً لحظه‌ها را از دست ندهید. لحظه‌ای که گذشت دیگر باز نمی‌گردد.»

رابطه خانوادگی احمد صادقیان با همسرش

احمد صادقیان در این باره می‌گوید: «من چون وقت زیادی را به جامعه اختصاص داده بودم؛ برای خانواده خودم کم گذاشته‌ام. سال اول ازدواجم ۲۴۰ روز خانه نبودم.

شما بدانید با هر مرد موفقی حتماً همسری باوفا و دانا و با گذشت همراه بوده است. البته این مساله در مورد مادر من هم بود و نه تنها تحمل می‌کرد بلکه تشویق هم می‌کرد و این درک را داشت که هنگامی که پدر کمتر به خانواده توجه می‌کرد، داشت به خانواده بزرگتر خدمت می‌کرد.

مرحوم پدرم عجیب عاشق کاربودند و هنگامی که شیفت کارگران عوض می‌شد، پشت پنچره می ایستاتند و به چهره شاداب کارگران خیره می‌شدند. وقتی چند روز به تعطیلات می‌خوردیم می‌گفتند من کسلم و برویم کارخانه اگر تلاشی نیست حداقل نشانه‌های تلاش را ببینیم.»

کلام پایانی

در انتهای این مقاله توصیه احمد صادقیان به جوانان را بیان خواهیم کرد. او خطاب به جوانان می‌گوید: «من توصیه‌ام به جوانان عزیز این است که فرصت‌ها برای شما تمام نمی‌شود. امروز همه چیز محیا است. ابر و باد مه و خورشید و فلک درکارند، فقط این ما هستیم که باید فرصت‌ها را گرامی بداریم. عزم کنید و تلاش کنید، قطعاً موفق خواهید شد.»

کشتی بادبانی کسب و کارتان را با انگیزه، در تلاطم امواج به مقصد مطلوب هدایت کنید.

پیشروان کسب و کار compro

View Comments

Recent Posts

کاربرد هوش مصنوعی در بازاریابی

کاربرد هوش مصنوعی AI در بازاریابی داده محور (کسب و کار هوشمند) BI

55 سال ago

هوشمندسازی کسب و کار (Business Intelligence)

امروزه دانش و ایده می تواند که با نیروی کم،  قدرت عظیم تولید کند.

55 سال ago

آزمون سنجش افسردگی بک ویرایش اول

از بین تست‌ها و پرسشنامه‌هایی که برای سنجش افسردگی تهیه شده است، پرسشنامه‌ی افسردگی بک…

55 سال ago

آزمون سنجش افسردگی بک ویرایش دوم

از بین تست‌ها و پرسشنامه‌هایی که برای سنجش افسردگی تهیه شده است، پرسشنامه‌ی افسردگی بک…

55 سال ago

آزمون شخصیت NEO (فرم بلند)

برای موفقیت خود و معرفی خود به دیگران نیاز دارید که خود را بهتر بشناسید.…

55 سال ago

آزمون ارزیابی DISC

مدل جهانی دیسک DISC در دنیا به‌عنوان یکی از معتبرترین ابزارهای ارزیابی، بهبود و توسعه…

55 سال ago