بابک بختیاری

قایق زندگی  با انتخاب دکتر یاوریان به عنوان مربی خود:

قایق بادبانی زندگی خود را در تلاطم امواج روزگار با لذت و اطمینان تا ساحل آرامش مطلوب به پیش برانید.

بابک بختیاری در سال 1357 در تهران متولد شد. آیس پک اختراع بختیاری است. تا قبل از آن هیچ نمونه‌ی مشابهی از این نوشیدنی وجود نداشت. او صاحب امتیاز فروشگاه‌های زنجیره‌ای آیس پک و مدیر عامل این شرکت است. آیس پک سال 1388 به عنوان یکی از 100 برند برتر ایران شناخته شد. ما در این مقاله در compro به معرفی این کارآفرین موفق ایرانی خواهیم پرداخت.

فهرست مقاله

کودکی بابک بختیاری

بابک بختیاری در خانواده‌ای متولد شد که از توانایی مالی خوبی برخوردار بودند. پدر او در زمینه‌ی ساخت و ساز فعالیت می‌کرد. با وجود این که خانواده‌ی بابک دارای تمکن مالی بودند، او از ابتدا سعی می‌کرد به نحوی کسب درآمد کند. او تنها 7 سال داشت که با پول تو جیبی خود کیک، شکلات و آدامس می‌خرید و آن ها را در محل‌های نزدیک خانه می‌فروخت.

خانواده‌ی بختیاری زمانی که او 14 ساله بود ورشکست شدند و پدرش به زندان رفت. در همین زمان او تصمیم گرفت برای کسب درآمد بیشتر ساندویچ‌ خانگی بفروشد. بختیاری تا قبل از ورود به دانشگاه با پخش تراکت به فروش ساندویچ مشغول بود.

بابک بختیاری

آغاز کار بختیاری

سال 1375 بود که بابک بختیاری در رشته‌ی عمران وارد دانشگاه شد. او ساندویچ فروشی را کنار گذاشت. بابک توانست با کمک خانواده‌ی خود، پیکانی را به قیمت 2 میلیون تومان تهیه کند. این ماشین علاوه بر اینکه راهی برای کسب درآمد بابک شد، رفت و آمد او را به دانشگاه راحت‌تر کرد. درآمد بختیاری از مسافرکشی روزانه چیزی حدود 10 هزار تومان بود. با این حال او نمی‌خواست برای همیشه به مسافرکشی مشغول باشد. در نتیجه بابک پس از مدتی پیکان خود را فروخت.

بابک بختیاری پس از فروش ماشین خود، همراه یکی از دوستانش با سرمایه‌ای حدود 4 میلیون تومان رستورانی را افتتاح کرد. آن ها نام این رستوران را کنج برگر گذاشتند. بابک و دوستش در این کار موفق نشدند و پس از یک سال با 2 میلیون بدهی مجبور به بستن رستوران شدند.

بابک پس از این شکست به هیچ عنوان عقب نشینی نکرد. او با ایده‌ای نو مجدد کار را شروع کرد. بختیاری سال 1378 تصمیم گرفت بوفه‌ای را در مدرسه‌ اجاره کند. او با مدیران سه مدرسه مذاکره کرد و توانست مسئولیت بوفه‌‌ی آن ها را به مدت یک سال به عهده بگیرد. بوفه داری برای او سود خوبی داشت. این اولین تجربه‌ی بابک در زمینه‌ی فروش زنجیره‌ای بود.

قایق زندگی  با انتخاب دکتر یاوریان به عنوان مربی خود:

قایق بادبانی زندگی خود را در تلاطم امواج روزگار با لذت و اطمینان تا ساحل آرامش مطلوب به پیش برانید.

بابک بخیتاری روانه‌ی زندان شد

پس از آغاز تابستان و بسته شدن مدارس، بختیاری به سراغ ایده‌ی دیگری برای کار رفت. سال 1379 بابک بختیاری وارد کسب و کار خرید و فروش لوازم دست دوم شد. او برای شروع از وسایل و تجهیزات قدیمی کار پدرش استفاده کرد. بابک لوازم پدرش را تعمیر و ترمیم کرد. بختیاری برای فروش آن ها در آگهی روزنامه اطلاعیه زد. او موفق شد تمامی لوازم را بفروشد و سود خوبی بدست آورد. بابک توانست با سودی که از این کار به دست می‌آورد، دو کارگاه در زمینه‌ی تولید لوازم اداری دسته دوم راه‌اندازی کند.

بابک در شروع کار خیلی موفق بود و توانست سود خوبی کسب کند. متاسفانه او در ادامه نتوانست درآمد خود را مدیریت کند و طولی نکشید که تمام سرمایه‌ی خود را از دست داد. در آخر سال 1383 با 300 میلیون تومان چک برگشتی روانه‌ی زندان شد.

آیس پک/ بابک مجیدی

شکل گیری ایده‌ی آیس پک

بابک پس از آزادی آرام ننشست و چندین بار برای کارهای جدید و کسب درآمد اقدام کرد؛ با این حال نتوانست در هیچ یک از آن ها موفق شود. پس از مدتی بختیاری به آبمیوه‌ای چینی برخورد که ترکیبات و بسته بندی آن او را شگفت زده کرد. آبمیوه‌ی چینی در لیوانی در دار سرو می‌شد که یک نی از در آن عبور می‌کرد. در آن زمان چنین چیزی در ایران وجود نداشت.

بابک و دوستش دستگاه تولید این لیوان را به ایران وارد کردند. بختیاری به دنبال محصول جدیدی بود که در آن لیوان‌ها سرو کند. سال 1384 بود که بختیاری به یاد نوستالژی دوران کودکی‌اش افتاد. مادر بابک هر زمان برای او بستنی لیوانی می‌خرید آن را انقدر هم می‌زد که رقیق شود. پس از آن تعدادی اسمارتیز به آن می‌فزود و ترکیبی بسیار دلنشین ایجاد می‌کرد. در واقع بختیاری ایده‌ی آیس پک را از خاطره‎ی کودکی‌اش گرفت.

بابک بختیاری موفق شد در سال 1385 در 29 سالگی با اجاره‌ی مغازه‌ای در شمال تهران، خیابان نیاوران اولین شعبه‌ی خود را تأسیس کند. طولی نکشید که بابک با تکیه بر سیستم فرانچایز مک دونالد موفق به تأسیس 120 شعبه از آیس پک شد. اینجا بود که بختیاری توانست عنوان بنیانگذار فروشگاه زنجیره‌ای در ایران را به خود اختصاص دهد. بیشتر از 5 هزار نفر از تجارت بختیاری به صورت غیر مستقیم سود می‌کنند.

در حال حاضر آیس پک در کشورهای  هند، امارات، کویت، آلمان، دبی، استرالیا و آمریکا شعبه دارد.

موفقیت‌های بابک بختیاری

بختیاری در 29 سالگی پس از تأسیس اولین شعبه توانست تمام 300 میلیون بدهی خود را پرداخت کند. این فقط بخشی کوچکی از درآمد میلیاردی او در آن زمان است. بابک بختیاری طی یک سال حدودا 5 میلیارد سود کسب کرد.

یکی از مهم‌ترین موفقیت‌های بابک این است که در زمینه‌ی اشتغال‌زایی تأثیر زیادی داشت. او توانست حدود 1700 شغل مستقیم و بیش از 5000 شغل غیرمستقیم ایجاد کند.

سال 1386 بختیاری به عنوان کارآفرین برتر استان تهران شناخته شد. علاوه بر این بابک بختیاری در جشنواره‌ی ملی کارآفرینان برتر که سال 1387 برگزار شد به عنوان کارآفرین برتر بخش خدمات انتخاب شد. پس از آن برند آیس پک در سال 1388 به عنوان یکی از 100 برند برتر ایرانی معرفی شد.

موفقیت‌های بابک بختیاری به آیس پک محدود نمی‌شود. بختیاری علاوه بر این صاحب برندهای چوبیک، تنورک، فروشگاه های زنجیره ای غذا، تکوک، سال سال و توت طلایی نیز می‌باشد.

بختیاری بابک

توصیه‌های بابک بختیاری

بسیاری از افراد فکر می‌کنند لازمه‌ی پیشرفت پشتوانه‌ی پدر و رانت است. بابک بختیاری خلاف این تفکر را ثابت کرد. بختیاری می‌گوید: گاهی اوقات به قدری پول نداشتم که نمی‌توانستم با اتوبوس به دانشگاه بروم و پیاده می‌رفتم؛ تا جایی که ممکن بود از فامیل و آشنایان کمک نمی‌گرفتم. من آیس پک را بدون کمک گرفتن و با تلاش و زحمت روزانه، پس از بارها شکست تأسیس کردم.

بابک بختیاری می‌گوید: جوانان و حتی بزرگترها فکر می‌کنند باید تا آخر عمر در شغل فعلی خود بمانند؛ حتی اگر درآمد خوبی نداشته باشد. آن ها ریسک را نمی‌پذیرند و در حرفه‌ی فعلی خود باقی می‌مانند. این در حالی است که ممکن است فرد چندین بار شغل خود را تغییر دهد تا بالاخره به ایده‌ی موفق برسد.

جمع بندی

بابک بختیاری از 7 سالگی روحیه‌ی استقلال و کسب درآمد داشت. او همیشه آرزوی فروشگاه‌های زنجیره‌ای همچون مک دونالد را در سر می‌پرواند. با اینکه بختیاری بارها شکست خورد هیچوقت پا پس نکشید. بختیاری پس از هر بار شکست مجدد با روحیه‌ی قوی و پرقدرت شروع می‌کرد.

پست قبلیNext Post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

66 + = 74