با انتخاب دکتر یاوریان به عنوان مربی خود:
قایق بادبانی زندگی خود را در تلاطم امواج روزگار با لذت و اطمینان تا ساحل آرامش مطلوب به پیش برانید.
امید کردستانی در سال ۱۳۴۳ در پیرانشهر ایران به دنیا آمد. امید پیش از فوت پدرش و زمانی که تنها ۱۴ سال داشت همراه با مادرش به انگلستان رفت. او تاجری ایرانی-آمریکایی است. او در حال حاضر عضو هیئت مدیره ی شرکت توییتر می باشد. پیش از این او سابقه ی کار در شرکت هایی نظیر گوگل و vadafone را نیز دارد. او از اکتبر ۲۰۱۵ تا ژوئن ۲۰۲۰ نیز رئیس اجرایی توییتر بود. قبل از آن نیز از ژانویه ۲۰۱۴ تا اکتبر ۲۰۱۵ او به عنوان معاون ارشد، مدیر ارشد تجاری، مشاور ویژه مدیرعامل و بنیانگذاران Google فعالیت میکرد.
علاوه بر این، امید کردستانی از مارس ۲۰۱۳ تا اکتبر ۲۰۱۴ نیز سابقه ی کار به عنوان مدیر شرکت Vodafone را دارد. کردستانی همچنین قبلا از ماه مه ۱۹۹۹ تا آوریل ۲۰۰۹ در گوگل حضور داشت. او طی این مدت به مقام معاون ارشد فروش و عملیات میدانی در سطح جهانی رسید. در ادامه در compro به معرفی این مرد ایرانی خواهیم پرداخت.
فهرست مقاله
کردستانی در سنین نوجوانی و جوانی
در سال ۱۳۴۳ امید در ایران در شهر ایرانشهر متولد شد. متاسفانه زمانی که تنها ۱۴ سال داشت پدرشش به بیماری سرطان مبتلا شد. امید در آن سال ها، پیش از فوت پدرش به همراه مادرش به انگلستان مهاجرت کرد. متاسفانه پدر امید در سال ۱۹۷۶ از دنیا رفت. آن ها پس از این اتفاق تصمیم گرفتند برای زندگی به ایالت متحده آمریکا بروند. در نتیجه امید کردستانی و خانواده به شهر سن خوزه در ایالت کالیفرنیا نقل مکان کردند.
در سال ۱۹۸۰ کردستانی موفق شد مدرک لیسانس خود را در رشته ی مهندسی برق از دانشگاه ایالتی سن خوزه دریافت کند. امید پس از دریافت مدرکش در شرکت HP مدتی را به عنوان مهندس فعالیت کرد. اما اهداف کردستانی محدود به این ها نبود. در نتیجه او برای رسیدن به آرزوهایش تصمیم به ادامه تحصیل گرفت. او در زمینه ی تجارت در دانشگاه استنفورد مشغول له تحصیل شد. در نهایت، در سال ۱۹۹۱ موفق به دریافت مدرک فوق لیسانس خود در زمینه ی مدیریت بازرگانی شد.
آغاز فعالیت امید کردستانی در گوگل
زمانی که امید فعالیت خود را در Netscape آغاز کرد، توانست به خوبی بدرخشد. کردستانی به عنوان معاون توسعه تجارت و فروش در این کمپانی فعالیت می کرد. او توانست درآمد وب سایت Netscape را از سالانه ۸۸ میلیون دلار به بیش از ۲۰۰ میلیون دلار در ۱۸ ماه افزایش دهد. وی کار خود را در Netscape به عنوان مدیر فروش OEM آغاز کرد. او پس از چهار سال توانست فعالیت خود در این شرکت به عنوان مسئول ایجاد روابط عمده با مشتریان ارتقا دهد. امید با کمپانیهایی نظیرCitibank ،AOL ، Amazon،Intuit ، Travelocity، Intel،Home ، eBay و Excite در ارتباط بود.
با انتخاب دکتر یاوریان به عنوان مربی خود:
قایق بادبانی زندگی خود را در تلاطم امواج روزگار با لذت و اطمینان تا ساحل آرامش مطلوب به پیش برانید.
تا پیش از سال ۱۹۹۹ امید کردستانی در کمپانی Netscape فعالیت می کرد. در نهایت، در ماه می سال ۱۹۹۱ به کادر ۱۱ نفره ی گوگل اضافه شد. کردستانی در توسعه و پیاده سازی مدل اولیه ی کسب و کار پیشرو بود. امید در مدت زمان بسیار کوتاهی پیشرفت کرد. او توانست توانایی های خود را ثابت کند و به عنوان مدیر ارشد بازاریابی و توسعه بین الملل منصوب شود.
کمپانی Netscape می گوید آموزش هایی که در اختیار امید گذاشته تأثیر زیادی در پیشرفت او در گوگل داشته است.
اخلاق کاری امید کردستانی
کردستانی همیشه در تلاش بوده است که خود را از حواشی رسانه های احتماعی دور کند. او زندگی آرام و بدون تنش را ترجیح می دهد. کردستانی بدون جلب توجه و خودنمایی وظایف خود را به خوبی و کامل انجام می دهد. امید از مهاجرانی است که بسیار خوش بین بوده و امید زیادی به آنده دارد. یکی از ویژگی های کردستانی که در شرکت گوگل نیز مورد توجه قرار گرفته، شیوهی لباس پوشیدن اوست. او همیشه پوشش رسمی و کلاسیک دارد. علاوه بر این، همکاران او نیز امید را به فردی خون گرم و وظیفه شناس می شناسند. امید به واسطه ی اخلاقش از جانب همکارانش لقب آقای دیپلمات را گرفت.
خاطره ی کوتاهی از کردستانی
امید کردستانی به واسطه ی وظایف و کارش نیمی از روز را در سفر سپری می کند. با این حال او روحیه ای خستگی ناپذیر و قوی داشت. روزی معاون فروش و خدمات آنلاین گوگل در آلمان، در یکی از سفرهای کردستانی با او همراه می شود. او در حین سفر در ماشین به خواب می رود. زمانی که چشم باز می کند می بیند که کردستانی بیدار و سرحال است. امید پشت فرمان بود و داشت با گوشی و لپ تاپ روی پایش با سرعت ۱۵۰ کیلومتر در ساعت رانندگی می کرد. زمانی که کردستانی متوجه می شود که او بیدار شده به آرامی به او میگوید: تلفن مهمی است و باید جواب دهم.
فعالیت های امید کردستانی در گوگل
کردستان در آغاز کار در گوگل متوجه ترافیک بالای آن شد. ترافیک بالای گوگل مهمترین و ارزشمندترین آوانتاژهای آن بود. او از این ترافیک استفاده کرد و آگهی های کوچکی را که هزینه های آنها روزانه برای گوکل واریز می شدند را اضافه کرد. در حال حاضر می توان گفت ۹ درصد از درآمد گوگل به واسطه ی این آگهی ها است.
او حتی از اعتبار خود در Netscape استفاده کرد. کردستانی به آن ها گفت در صورت تمایل آگهی های کوچکی را در گوگل بگذارند. آن ها قبول کردند و برای بار اول این کار را امتحان کردند. آن ها پس از مدت کوتاهی متوجه نتیجهی مثبت این آگهی ها شدند. در نتیجه به مشتری های همیشگی گوگل اضافه شدند.
خروج امید کردستانی از گوگل
در نهایت کردستان پس از ۱۰ سال فعالیت در شرکت گوگل در سال ۲۰۰۹ میلادی از سمت خود در این شرکت کنارگیری کرد. او تصمیم داشت به صورت خصوصی به مشاوره ی تجاری مشغول شود. اما پس از چند سال در سال ۲۰۱۴ برای بار دیگر به درخواست لری پیج به گوگل بازگشت. او این بار به عنوان مدیر تجاری در گوگل مشغول به فعالیت شد. حقوق، پاداش و مزایای سال اول امید بالغ بر ۱۲۳ میلیون دلار بود.
پس از مدتی گوگل تصمیم گرفت شرکت هولدینگ “آلفابت” را تأسیس کند. آن ها می خواستند که گوگل به عنوان زیر مجموعهی این هولدینگ فعالیت کند. اما کردستانی مخالف این تصمیم گیری بود. در نتیجه دوباره امید از گوگل خارج شد.
امید کردستانی؛ رئیس هیئت مدیره ی توییتر
کردستانی پس از خروج از گوگل، در ۱۴ اکتبر ۲۰۱۵ به درخواست جک دورسی به عنوان رئیس هیأت مدیره توییتر به فعالیت مشغول شد. علاوه بر این، کردستان به عنوان مدیر اجرایی توییتر نیز فعالیت کرد. دورسی می خواست وضعیت توییتر را ساماندهی کند. بسیاری از کارشناسان و سهامداران توییتر از انتخاب کردستانی ابراز خشنودی کردند. در نتیجه ی این تصمیم گیری ارزش سهام این شرکت افزایش یافت.
زندگی شخصی
کردستانی برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ با یک آمریکایی ایرانی تبار به نام بیتا دریاباری، ازدواج کرد. این ازدواج کردستانی به نتیجه نرسید و آن ها رد نهایت در سال ۲۰۰۹ از یکدیگر جدا شدند. دریاباری پس از طلاق بخش بزرگی از سهام کردستانی در گوگل را به دست گرفت. کردستانی پس از مدتی در سال ۲۰۱۱ برای بار دوم با “جیزل هیسکاک” ازدواج کرد. در حال حاضر نیز آن ها با یکدیگر زندگی می کنند. کردستانی در نتیجه ی هر یک از ازدواج هایش، یک پسر و یک دختر از همسر اول و دو فرزند از همسر دوم خود دارد.